WEBHOSTING C4 Doporučuji Webhosting C4

Online Scanner je bezplatná webová služba, která dokáže účinně nalézt a odstranit viry, trojské koně a další druhy infiltrací.

Zabezpečení pro domácnost

Firemní řešení

ESET Endpoint Security

Nejnovější generace komplexního bezpečnostního řešení pro firmy.

Kompletní ochrana firemních koncových zařízení spojuje ověřenou antivirovou a antispywarovou technologii s firewallem, filtrováním obsahu webu a pokročilou vzdálenou správou.

ESET Endpoint Antivirus

Spolehlivá ochrana firemních zařízení proti nežádoucím hrozbám.

Antivirová a antispywarová ochrana pro společnosti všech velikostí, používá pokročilé technologie a funkce jako je skenování technologií cloud, kontrola zařízení a vzdálená správa klientských stanic.

ESET Remote Administrator

ESET Remote Administrator představuje propracovanou koncepci vzdálené instalace, identifikace neregistrovaných klientů a aplikace bezpečnostních politik.

Řešení taktéž umožňuje správci okamžitě reagovat na vzniklé události a vytvářet přehledné reporty o stavu sítě a jednotlivých klientů.

Nástroj ESET Remote Administrator umožňuje efektivně spravovat instalace ESET Endpoint Security, ESET Endpoint Antivirus a ostatní řešení od malých lokálních až po rozsáhlé firemní sítě. Centrální vzdálená správa společnosti ESET nabízí flexibilní řešení pro IT managery a síťové administrátory.

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition pro Linux Desktop

Nabízí antivirovou a antispywarovou ochranu stanic s operačním systémem Linux. Samozřejmostí je kontrola v reálném čase, grafické rozhraní a většina unikátních technologií, včetně ThreatSense.

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition pro Mac OS x

Nechráněný Mac v síťovém prostředí se může stát přestupním místem pro malware útočící na koncové zařízení s operačním systémem Windows nebo Linux.

ESET NOD32 Antivirus pro Mac zabraňuje těmto útokům a zároveň eliminuje i nově vytvářené hrozby a tak chrání firemní síť jako celek.

Custom Facebook Display