WEBHOSTING C4 Doporučuji Webhosting C4

Online Scanner je bezplatná webová služba, která dokáže účinně nalézt a odstranit viry, trojské koně a další druhy infiltrací.

Zabezpečení pro domácnost

ESET Cyber Security a ESET Cyber Security Pro

 

Produkt pro stále populárnější platformu Mac OS X – ESET Cyber Security Pro a ESET Cyber Security. S oběma produkty mohou uživatelé maximálně ochránit svá Mac zařízení a jediným kliknutím najít řešení bezpečnostních incidentů. ESET Cyber Security Pro umožňuje rodičům používajícím Mac platformu nastavit své přístroje tak, aby měli kontrolu nad aktivitami svých dětí na internetu.  K ochraně své digitální identity při online nakupování nebo využívání internetového bankovnictví mohou uživatelé povolit nebo blokovat příchozí a odchozí připojení vybraných aplikací, služeb a čísel portů.

Oba produkty poskytují další vrstvy zabezpečení a proaktivní ochranu pro počítače Mac. Jsou navrženy k ochraně před nově vznikajícími hrozbami pro platformu Mac OS X, ale dokážou řešit také útoky napříč platformami zaměřené na Windows nebo Linux systémy ve smíšených sítích.

 

ESET Cyber Security Pro – nové a vylepšené funkce

 

Bezpečnější internet pro děti s funkcí rodičovská kontrola (pouze verze Pro):

Ukažte svým dětem svět internetu, aniž byste se o ně museli bát. Rodiče mohou využít funkci filtru webových stránek, která umožňuje nastavit předdefinované profily - dítě, teenager nebo rodič, nebo podle vlastního uvážení. Lze také povolovat nebo blokovat webové stránky jednotlivým uživatelům.

Chraňte svá data před zneužitím identity s osobním firewallem (pouze verze Pro):

Nově integrovaný firewall zabraňuje neoprávněným uživatelům vzdáleně se připojit k vašemu počítači Mac a umožňuje definovat několik profilů se speciálním nastavením přiřazeným konkrétní situaci.

Chraňte se před internetovými hrozbami s multiplatformní ochranou:

Nabízí efektivní ochranu před malwarem pro Mac, stejně jako před hrozbami pro Windows a Linux. Ty sice nemusí být škodlivé pro uživatele počítačů Mac, ale mohou zasáhnout zařízení vaší rodiny nebo přátel s operačními systémy Windows nebo Linux.

Nainstalujte a zapomeňte nebo dolaďte jediným kliknutím:

Program běží na pozadí a dožaduje se pozornosti pouze v nezbytných případech. Pokročilá správa umožňuje podrobné nastavení ochrany podle vašich potřeb.

 

Kontrola vyměnitelných médií:

Přináší další vrstvu ochrany umožňující uživateli zkontrolovat potenciálně nebezpečná vyměnitelná zařízení (USB, CD, DVD, Fire wire) na přítomnost hrozeb.

Skenování na bázi cloudu (ESET LiveGrid):

Optimalizace skenování založená na whitelistování "bezpečných" souborů na základě reputační databáze souborů v cloudu. Tato funkce omezuje možné falešné poplachy na minimum. ESET LiveGrid  identifikuje "bezpečné" soubory na pevném disku uživatele, a zrychluje tak průběžně skenování.

Kontrola webu a e-mailu:

Vylepšený Proxy server agent pro Email> POP3/IMAP a Web> HTTP skenování. Tato funkce je integrována nezávisle na e-mailových klientech nebo webových prohlížečích.

 

Test bezpečnostních řešení pro Mac od nezávislé organizace AV-Comparatives * označil novou generaci produktů ESET pro Mac jako „velmi dobře promyšlený produkt“. „ESET Cyber Security Pro je víc než jen antivirový skener, udělal na nás slušný dojem svým rozsahem funkcí. Bezpečnostní sada navíc nabízí osobní firewall, rodičovskou kontrolu, výkonný plánovač úloh a také inovativní funkce, jako je například správa běžících procesů. Řešení ESET je jedním z nejkomplexnějších produktů, které jsme testovali, ale uživatelské rozhraní je přesto přehledné a intuitivní,“ uvádí zpráva.

*zdroj: AV-Comparatives, recenze Mac Security, září 2012: http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/mac-security-reviews/165-mac-security-review-oct-2012

Custom Facebook Display