WEBHOSTING C4 Doporučuji Webhosting C4

Online Scanner je bezplatná webová služba, která dokáže účinně nalézt a odstranit viry, trojské koně a další druhy infiltrací.

Zabezpečení pro domácnost

 

Při každodenní aktivitě na počítači, která může zahrnovat i náročné operace typu návrhu grafiky nebo hraní počítačových her, není žádoucí, aby docházelo ke zpomalení počítače díky činnosti antivirového řešení. ESET NOD32 Antivirus byl navržen s ohledem na nízké zatížení systémových prostředků, díky kterým má počítač vždy dostatek výkonu. 

 

ESET NOD32 Antivirus nabízí maximální ochranu již v základním nastavení po instalaci. O potenciálních bezpečnostních rizicích jste informováni ihned na hlavní obrazovce programu. Uživatelské rozhraní je navrženo s ohledem na přehlednost a rychlou orientaci v ovládání. Bezpečnostní profil navíc můžete doladit ve více než 150 nabídkách, tak, aby co nejlépe vyhovovaly vašim potřebám.

 

Udržujte bezpečnou vzdálenost před hrozbami na internetu

Užijte si bezpečnější prohlížení internetu i ostatní aktivity na počítači s pomocí ověřené detekční technologie. ESET Smart Security eliminuje všechny typy hrozeb, od virů, přes červy, phishing a rootkity až po spyware. Hesla a údaje o kreditních kartách a bankovnictví ochrání modul Anti-Phishing. Zabudovaný antivirus odhalí i hrozby, které běžné detekci unikají – technologie Exploit Blocker takovým útokům zabrání.

 

Využijte plný výkon počítače

Díky nízkým systémovým nárokům můžete v pohodě pracovat, prohlížet internet nebo hrát počítačové hry bez rušivých informačních oken.

 

 

Jednoduchá instalace a nastavení

ESET NOD32 Antivirus nabízí maximální ochranu již v základním nastavení po instalaci. O potenciálních bezpečnostních rizicích jste informováni ihned na hlavní obrazovce programu. Uživatelské rozhraní je navrženo s ohledem na přehlednost a rychlou orientaci v položkách. Bezpečnostní profil navíc můžete doladit ve více než 150 nabídkách, tak, aby co nejlépe vyhovovaly vašim potřebám.

 

Ochrana sociálních sítí

Pomocí aplikace ESET Social Media Scanner si můžete vylepšit zabezpečení profilů na Facebooku a Twitteru. Aplikace vás informuje, jaké informace jsou veřejné pro všechny a poradí, jak zvýšit bezpečnost na sociálních sítích. Na Facebooku chrání nejen vaši timeline, zprávy a příspěvky, ale také timeline vašich přátel. Podobně na Twitteru má pod kontrolou profil a posty těch, co vás sledují.

Custom Facebook Display